Стан реалізації педагогіки партнерства у закладі загальної середньої освіти в умовах змішаного навчання - Іваницька, Наталія Анатоліївна (Імідж сучасного педагога, 2023)
Розкрито особливості професійної взаємодії вчителів початкової та базової школи в системах «вчитель-психологічна служба», «вчитель-група вчителів», «вчитель-адміністрація школи». Описано переваги та недоліки для кожної із них в умовах змішаного навчання учасників освітнього процесу у закладі загальної середньої освіти. Проаналізовано вимоги сучасних нормативних документів щодо організації офлайн- та онлайн-співпраці педагогічних працівників із метою формування їх науково-дослідницьких компетентностей. Відображено можливості сучасних електронних ресурсів Viber, Telegram, Google Classroom, Zoom для професійної онлайн-взаємодії в зазначених системах.