Способи оцінювання індивідуальної фізичної підготовленості старшокласників відповідно до запитів військового часу - Скирта, Олег Сергійович; Сорокіна, Світлана Олександрівна; Лошицька, Тамара Іванівна (Імідж сучасного педагога, 2023)
Представлено результати дослідження фізичної підготовленості школярів та студентів призовного віку. Порівняно їх із вимогами, затребуваними умовами військового часу. Запропоновано використання модельних рівнянь для оцінки фізичної підготовленості. Обґрунтовано доцільність індивідуального підходу на уроці фізкультури у старших класах. Запропоновано до використання методичні прийоми для процесу підготовки вчителя до уроку фізкультури та процесу оцінювання досягнень учнів.