Проєктна діяльність як опція міжнародної освітньої співпраці (на прикладі проекту «WIN: Writing for inclusion») - Рудич, Оксана Олексіївна; Барболіна, Тетяна Миколаївна; Когут, Ірина Вікторівна; Кривцова, Олена Павлівна (Імідж сучасного педагога, 2023)
Міжнародна проєктна діяльність уможливлює залучення великої кількісті освітян і студентів до розбудови інклюзивної ланки початкової освіти, надає можливість поєднати дослідження новітніх тенденцій і впроваджувати інноваційні технології та підходи у практику, перевіряючи їхню ефективність у реальних освітніх умовах різних країн. Стаття окреслює результати плідної міжнародної співпраці в рамках проєкту «WIN: Writing for inclusion» («WIN: письмо в інклюзивній освіті»), реалізованого консорціумом чотирьох європейських країн, до складу якого входили заклади вищої та середньої освіти Іспанії, Угорщини, Італії та України. Автори деталізують нагальні виклики, проблеми та перспективи міжнародної співпраці в рамках сучасної освітньої системи України.